Nyårsfirandet med en Bina som spökar i bakgrunden

Sabina är ju frisör och vet hur man ska se ut i år hårmässigt. Hon kommer att skola om sig till förskolelärare på universitetsnivå fast på distans. Jag tycker att hon är otroligt duktig som tar detta på distans då det går åt mycket energi och självdisciplin till att studera.

Vi får alltid höra hur lika vi är och barn är ju ärligast. När Lilla Baby Oliver såg Sabina trodde han att det var jag och ropade Tia Tia efter henne. Tia betyder faster och moster på spanska.

Jag stod och fotade mig själv och märkte inte förrän jag kom hem att Sabina hade ställt sig bredvid mig för att också få fastna på kort. Hon har alltid varit busig sedan hon var barn. Dessutom har hon en seriös min fast hon driver med mig är det inte iskallt gjort av henne?

Emmelies pojkvän David kom precis innan årsskiftet. Ni vet att David är den där killen som har bra smak eftersom han är kusin till systrarna Graaf. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *