Nya skönheter hos Maria Arvidson

I dag på kvällen var jag på behandling tillsammans med Anna. Anna som redan har ett dockansikte blev nu finare än någonsin och var grymt nöjd med Dr Maria Arvidson. Hon fick genast förtroende för Marias mjuka och svalna personlighet.

Vi kom dit kl 19.00 och drack kaffe latte tillsammans med Maria. Visste ni att latte heter caffe con leche på spanska? Det var bara att sätta i gång sedan med emla på utsatta områden för att få behandling. Det har kommit nya metoder för er som har tröttfejor. Ni kan få spruta i kinderna på och så sätt få ett ansiktslyft. Priset kan jag inte skriva ut utan ni som är intresserade får kontakta Maria.

I morgon kommer jag lägga ut bilder på före och efterbliderna på söta Anna.

OBS! Personerna på bilden Kickan, Oliver och Robert har inget samband med texten ovan att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *