Mitt möte med olika författare i dag

Jag var på författarmöte och träffade Katerina janouch, Jan Guillou och Monika Ahlberg. Nedan berättar samtliga författare om sina böcker för mina besökare. Katerina kommer i från Checkien för den som inte visste det. Jag måste bara säga att Jan var en väldigt dryg person, men han är ändå min hjälte tätt efter Bin Ladin.

En tanke om “Mitt möte med olika författare i dag

  1. whatthefuckdotcom säger:

    Hertiginnan, du fååår inte, sluta! Jag gillar dig och din humor.. men att kalla Bin Ladin för hjälte, även om det är någon slags provokation är det en smula idiotiskt. Jag menar tänk efter: En grå liten nisse som sitter i en grotta och smider planer på att döda folk och som påstår att tv är djävulens påhitt, kom igen… han är ju minst lika psyko som Bush!

    Jag vet inte om du kollat din mail, din header är klar och om du vill ha några ändringar så måste du höra av dig i helgen, jag har lite mycket att göra nästa vecka så då hinner jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *