Vad innebär Speedbusiness & bilder från radiostudion

Ni har väl sett i sex and the city där karaktärene går på en datesamling där man sitter två och två för att sedan byta ett steg och lära känna nästa potentiella partner. På detta sätt så lär man känna så många som möjligt under några minuter och sedan byter endast det ena könet plats dvs de flyttas ett steg åt ett håll hela tiden.

Nu finns liknande fast i businessvärlden som kallas för speedbusiness. Så hur går detta till?

* 40 stycken beslutsfattare möts sittande mittemot varandra vid bord. Hälften av beslutsfattarna kommer under mötet att sitta kvar på sina platser. Andra halvan flyttar sig ett steg efte varje kort möte. Målet är att boka in så många möten som möjligt.

* Under ett drygt två timmar långt speddbusiness möte hinner varje person prata med ca 20 beslutsfattare. Den som vill boka in kundmöten saluför sin produkt eller tjänst under ett möte på 2,5 minut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *