Den du väljer som din förebild visar din egen nivå

Alla har förebilder här i livet. Den du väljer som förebild visar den bild du vill ha av dig själv. Jag själv har en förebild som jag strävar efter. En person som jag skulle vilja bli som eller åtminstone komma närheten av. Har du en känd person som din förebild så visar det lite av din ytlighet. Har du en äldre person som din förebild visar att du har en positiv framtidssyn eftersom du själv blir äldre med tiden.

Det finns människor som har mig som sin förebild. Främst massa små tjejer som går i mina fotspår vilket glädjer deras föräldrar väldigt mycket. När jag talar om små tjejer menar jag omyndiga som är under 18 år.

Om ni nu väljer en förebild välja någon som har stolthet enligt er. Stoltheten att aldrig vilja komma åt någon som inte har gjort er något. Välj mig som en förebild men aldrig som ett hot då hamnar ni direkt under mig. Om ni väljer mig som förebild hamnar ni t.o.m över mig som människa. Svår matematik att räkna ut kanske, men så är det.

Ett svar på ”Den du väljer som din förebild visar din egen nivå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *