I dag ska jag vara i radiostudion men först…

Ska jag för andra gången gå på laserbehandling för att få bort tatueringdjäveln jag har runt min mundjävel.

Jag har inte kunnat vara med i radio Uppland trots en inbjudan för jag var tvungen att vara på kvinnocaféet efter jobbet. De som skulle intervjuas bl.a jag hade tyvärr inte den tiden över. I dag ska jag även hämta mina skor från skomakaren för att de är putsade. Jag kommer inte att kunna närvara på Blog awards som är nu på lördag den 17:e oktober. Jag har funderat länge över detta beslut och kommer inte att delta detta år. Anordnare för detta på Café Opera och jag har delade åsikter och därför ska jag inte närvara.

Här är Maria med sin väninna Jeanette Sjöström . Jag måste även träffa Maria för att fika och prata om hur det gick på utställningen som handlade om kvinnor och skönet.

3 svar på ”I dag ska jag vara i radiostudion men först…”

  1. Maria Arvidson kan väl inte vara mer än 39-40 år gammal så jag förstår om skillnaden mellan henne och hennes vän ser stort ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *