Inredning för hela slanten

Jag är på jakt efter nya soffor. Jag hittade denna shäflong tror jag att sorten heter eller om det är en bidé eller kanske taburett soffa. Vad vet jag vad den heter för jag är ingen möbleförsäljare utan en bloggare. Det finns en person som skulle rätta mig direkt eftersom jag inte vet vad soffan på bilden heter. Det enda ämne jag kan mer än den här Besserweiser är det mediala och där känns det som om människan inte ens tror mig så då blir jag ändå utskrattad. Tänk att vara proffs i det andliga men det finns en nackdel med det. Det är att människor kanske inte alltid tar en på allvar.

Sedan hittade jag denna bild i en tidning som heter Hus & Hem och gillade att man hade lagt upp flera tavlor bredvid varandra i olika storlekar och modeller. Det får vara färger som rosa, turkos och teracotta i bakgrunden. Tavlorna ska varannan färg vara samma färg som fonden. Då blir det riktigt snyggt enlig Hertiginnan.

Vad är en Besserwisse?
är mannen som alltid får rätt, oavsett ämne, miljö och samtalspartner drar han alltid det längsta strået, oavsett om han vet vad han talar om eller ej. Ironisk och cynisk, kanske det, men ibland näpsar han också människor som väl förtjänar det.

Du kan också känna igen dem att de ställer dig en vanlig fråga. Dum som man är hittar man på ett svar, vilket visar sig enligt honom innehålla helt fel information.

Ett svar på ”Inredning för hela slanten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *