Video kvällen med mina brorsdöttrar

Detta är Emmelie och Sabina som har videokväll hos sin faster. Det är så kul att min storebror fick barn så tidigt så att vi kan umgås som vänner. Det är inte stora skillnader mellan föräldrarna och barnen. Folk har t.o.m svårt att tro att de har så stora barn.

Båda har mina händer och Sabina är stöpt i samma form som mig. Hon har t.o.m mina pattar som ingen annan i denna släkt har.

Fick ett sms kl 02.30 i går natt av en höna som var vaken. Hönan kom och hälsa på mig när jag jobbar i stället.

6 svar på ”Video kvällen med mina brorsdöttrar”

  1. Så söt du är gullet, tyxker oxå att det är så fint med kurviga tjejer! Jo, när det gäller ödlan så tänkte jag som dig att det såg inte så trevlig ut med att de hade format kisir till en ödla på att hottel som var 5 stjärnig, kan säga att jag smakde inte ens av den maträtten pga formen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *