Skönhetsdoktorn 007 med rätt att ge botox

Att ge botox

Maria Arvidson skulle passa perfekt som bondbrud hon har det där lilla extra som gör henne otroligt kvinnlig.
Nedan ser ni en bild av Maria som bondbrud. Visst passar det?
För er som är slitna och behöver släta ut era rynkor så rekommenderar jag botox för det kommer att göra underverk. I väntrummet satt en tjej på ca 35 år gammal. När hon hade fått sin botox såg hon ut som en 20 åring. Jag kan inte skriva ut vem hon är då det är tystnadsplikt.

Vackert par eller hur?

Nedan ser vi skönhetsdoktorn som kan allt om botox och juvederm, som modell för ett välkänd tidning.

De från radio Uppland ville att jag skulle bjuda in Maria för en intervju och debatt om botox, juvederm och restylande. Maria om du läser här så kom till mig i morgon så går vi tillsammans till detta. De vill verkligen att just du kommer annars grillar de mig.

3 svar på ”Skönhetsdoktorn 007 med rätt att ge botox”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *