Kvinnocaféet dras till sig mer uppmärksamhet än någonsin

Snart ska Amnesty International ha en gala i Uppsala där bl.a Marin Ekström kommer att närvara. Jag och Roya ska vara med för att spela in händelsen i radio. Mer om detta berättar jag när det är på väg att ske. Nedan kan ni se Martin och Birgitta Ernstdotter sjunga.

Jag finns med i clipet för att ge lite glans av min skönhet till höstmörkret som faller. När hösten kommer blir många människor deprimerade. Man bör när man är som gladast skriva ner varför man är så glad för att i mörka stunder läsa dessa och försöka få in samma stämmning. Tex om ni gillar mitt utseende ska ni se låtsas som om ni ser ut som mig. Alla kan inte se ut som en Hertiginna, men alla kan låtsas att de gör det.

 Visste ni att man kan mäta skönhet? Enligt ett program som Elizabeth Hurley och John Cleese sände så är det måtten på näsan, munnen och ögonen som är viktiga. Man lägger in ansiktet i en måttberäknare för att mäta avstånd.

 

Ett svar på ”Kvinnocaféet dras till sig mer uppmärksamhet än någonsin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *