Krismötet i Gottsunda med bl.a Pastor Mats

Jag är fortfarande ovan att bli filmad så jag börjar alltid att skratta så fort jag känner mig iakttagen. Jag fick springa till mötet efter jobbet. Från mötet fick jag springa till en omskärelsefest på kristallen. När jag skulle gå hem så var det någon trevlig person som hade hällt ut flera liter vatten på min jacka. Det var redan kallt ute så jag frös till is som tack för en hektisk dag.

 När jag kom höll SIU:s Ordförande Amil Sarsour tal. Amil är en mycket respektfull människa som vet vad han talar om. Jag såg Roya lite snabbt också och han få en stor kram av henne.
 Jag har förut skrivit om Pastor Mats innan kyrkovalet och bjöd in alla mina vänner från Facebook att gå med Mats-vänner som finns på facebook. Mats berättade att statistiken var förändrad tack vore min insats. Fortfarande har inte alla röster räknats men det är på god väg.

Jag blev även stoppad av Radio Uppland på vägen ut. De bjöd in mig på en debatt som kommer att följas av Radio Uppland. Jag kommer att uppdatera när det sker.

Ett svar på ”Krismötet i Gottsunda med bl.a Pastor Mats”

  1. Hej Söta!

    hoppas det gick bra på mötet, vad ljuvlig du va på klippet.. Saknar dig nu.

    Men varför hällde någon vatten över din jacka? Vad är det för typ?

    Så snällt av dig att ge Pastorn en skjuts på facebook. Det måste uppskattas.

    Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *