Gud ger mig gåvor

Jag mötte Gud och han frågade mig om jag kunde leverera en present vidare till min nästa. Jag tog emot den och levererade den till min nästa. Jag ställde samma fråga till min nästa, om personen kunde ge den vidare till sin nästa. Om hon inte klarar av det ska hon låta mig behålla den för att ge det till någon som kan leverera den.

Den tog gladeligen emot av någon som ville behålla den. Man behåller inte Guds gåvor man måste leverar dem till sin nästa.

Den vise förstår vad gåven innebär medan dåren fortsätter att leva sitt liv dåraktigt. Jag talar om ödmjukhet att inte utöva sin makt på andra även om man får makten att göra det. Att inte våga hamna i dårens makt för man vet aldrig vad dåren kan ta sig till.

Jag vill stryka under med rött för dårar som inte förstår
De tår du trampar på i dag kan vara sammankopplad med den röv du måste slicka i morgon.
 Passa dig för att bita människor. Du vet inte vilken makt den personen kanske har att knäcka dig. Alla människor har svaga punkter som vi inte vill att folk letar upp. Sluta leta och folk kommer inte leta efter dina. Jag har en falköga och ser direkt vad som smärtar hos folk därför har jag en talang att rycka undan mattan genialsik. Den som ger sig på jakt blir själv jagad.

3 svar på ”Gud ger mig gåvor”

  1. vilken biiiiiiiiild jag döööööööööööööööööör

    kan inte nån bita mig hårt i halsen och sätta på mig samtidigt

  2. Vad trött jag blir på dina blahameningar du själv har komponerat ihop. Det är bara en massa trams som du skriver för att du vill att det ska låta bra. Du lyckas dessvärre inte med det. Det är bara din fantasi som spökar. Skriv något vettigt istället för att försöka agera människokännare. Häxkost, vampyrer och spöken trodde jag på när jag var liten. Dags att växa upp.

  3. Så sant! Tyvärr tänker många inte så när de sitter på höga hästar – att den de ser ner på kan komma att minnas det i en situation där förhållandet är det omvända. Hoppas du lever efter den devisen själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *