Nu har jag träffat mediumet på auroafotograferingen

Man fick lägga sin hand på en platta samtidigt som man blev fotograferad. Fotografen bad mig ge en Hollywood smile vilket jag givetvis gjorde.

Sedan tolkades färgerna och min är ju lila som står för medialitet. Mediumet sa att jag var en sällsynt vara och att under hennes sittningar hade hon mött en tjej till som hade mina energier. Hon sa att jag inte alltid var så medveten om vad som händer utanför min egen värld. Att jag inte släpper någon människa in på mitt liv inte för att jag inte litar på folk utan för att jag inte är medveten om att folk vill in.
 fotograferingen.

Nedan ser ni Carita Stenbeck som föreläste för oss och den som gav mig mediumskapet var Nicole en mycket duktig och ung flicka från Stockholm.

3 svar på ”Nu har jag träffat mediumet på auroafotograferingen”

  1. Grannar? Vad roligt!! Håll utkik efter två dammtussar i koppel, då är det nog jag som är ute och promenerar med hundarna i grannskapet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *