Aurafotografering i dag

När jag har slutat jobba ska jag försöka hinna gå och ta ett kort på min underbara aura. Vad det ska vara bra för vet jag inte men det kommer jag att få reda på när jag har lyssnat på föredraget.

Carita Stenbäck och aurafotokamera med tolkare

Föredrag om auran som är det energifält som omger oss levande varelser. Efteråt ges tillfälle att ta ett foto av din egen aura med en speciell aurafotokamera.. Fotot tolkas clairvoyant av EnergiFokus utbildade stab.

Vad säger auran?

Vad är aurafotografering:
En aurafotografering går ut på att en persons energier mäts via händerna. Händernas vibrationer tolkas av en dator och aurans färger fångas upp på ett polaroidfoto. Aurafärgerna visar det fysiska och känslomässiga tillståndet hos en person.

Så går det till: Jag får lägga mina händer på två handplattor samtidigt som jag fotograferas. Efteråt får jag ett polaroidfoto med min aura på.

Vad säger auran: Den röda färgen står för att man har ett rikt känsloliv, hade den varit för intensiv bör man tagga ner och sluta stressa. Det orange kan stå för både harmoni och depression, och det gula i min aura står för att man är öppensinnad, intellektuell, kreativ och konstnärlig. Det finns inslag av både vitt och guld i min aura vilket är ovanligt. Guld och vitt står för andlighet och gudomlighet.

Tips: man får tips på den partner man bör söka sig till. Ta med dig din partner i kväll så får vi se om ni är ämnade för varandra. Om inte bör du kasta ut honom och hans grejer så fort du kommer hem från föredraget.

2 svar på ”Aurafotografering i dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *