Att falla är inte att misslyckas

Det är hur man reser sig efter ett fall som visar hur lyckad eller misslyckad man är som person. Det går heller inte att jämföra sitt resande hur andra människor reser sig från samma problem. Människa är som svagast när det kommer till smärta.

Ibland sätter man saker i system och kan inte förstå hur systemet började. Att sedan försöka avvänja sig från sitt system är att tappa greppet om tiden.

Jag vill inte tappa greppet om tiden……

Jag är född med en gåva som jag fortfarande nekar därför söker jag alltid andlig kontakt. Jag vill lägga min gåva på någon annan för jag orkar inte med den. Jag vill inte utveckla den ändå utvecklas den av sig själv. Jag har inte valt att ha den ändå förföljer den mig. Jag vill inte att folk ska se den ändå är den väldigt synlig för den som har falköga. Varför bär jag på denna gåva? Det kallas i gåva i folkmun men när man bär den är det bara till besvär och är en förbannelse.

No I can´t se dead people, men jag ser levande saker

Värst är när man försöker sova och det kommer en liten figur som vill umgås med en. Figuren pratar och pratar tills man ger upp att vilja sova. Är då inte detta en förbannelse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *