Detta är ett dagis i Mersin

Högst upp finns en bild av Musse Pigg och huset hette Micke Mouse. Jag är ganska så osminkad på denna bild och lite kortare hår för detta var för ca 5 år sedan.
 I dag känner jag mig som den här strutsen. Ska jag försöka lösa problem eller bara vika undan och hoppas att det löser av sig självt?
Folk får för sig att jag är så mycket högre stående varelse än dem, men ibland känner jag mig som strutsen ovan. Jag är precis som alla andra och inte mer än någon annan. Om folk kunde se det skulle de inte bli så spända i min närvaro. Jag är trött på spända människor slappna bara av och var bara er själva. Spela inte inför mig. Spela i hollywood för där kan ni få betalt för mödan men jag kommer inte att betala er.

2 svar på ”Detta är ett dagis i Mersin”

  1. Hej stumpan! Jag tycker du ser så vacker ut på kortet för 5 år sen. Otroligt vad du är dig lik, dock ser du mer snäll ut då och nu ser du mer snygg ut… Men alltid lika vacker <3

    Saknar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *