Vem är Anna Anka?

Har jag missat något eftersom jag ser Anna Anka namnet överallt? En lyxfru om jag har förstått det rätt men vad mer finns hon till för? Hon är en svensk Hollywoodfru. Coolt efternamn skulle även passa mig att heta Anne von Anka så att det märks att jag är släkt med Joakim von Anka.

 Anna Anka med man?
 Joakim von Anka mer känd som farbror till Kalle Anka. Visste ni att han hade två systrar? De hette Matilda och Hortensia von Anka.

8 svar på ”Vem är Anna Anka?”

 1. 2009-09-23 @ 18:20:21

  Postat av: Frida

  Hej!

  Jag måste bara fråga: Spökar det idag på Gillbergska barnhemmet?

  Alltså Gillbergska huset där det är äldreboende just nu.

  Tacksam för svar till min mejl!

  Mvh Frida.

 2. Kan ingen täppa till truten på denna ointelligenta pinsamma kvinna…eller vad hon är för något…o så vill hon bli ett föredömme…..Nej bojkotta henne fullständigt…tig henne till tystnad

 3. Anledningen till att hon är så känd är att hon var gift med med sångaren Paul anka om det inte hade vart för att hon var gift med honom hade hon inte vart nå allt

 4. Hon är en trasig fågel.. det är synd om henne.

  Men hon säger roliga saker som får folk att reagera spontant och visa sina sanna sidor. Som Pekgul som är muslim och menade att hon predikar koranen (!?). Enda som inte tar henne på allvar är juden Aschberg. Han vet hur man gör party för pöbeln och gör det med lite stil. Inte som k anal5 som saknar udd.

  Men de har aldrig kört lögndetektor på Krister Pettersson eller haft SM i diarré med Fylking så de har mycket att lära och deras producenter är de samma och verkar aldrig utvecklas. Klippningen påminner om reklamfilm korsat med youtube och de kan spendera 100milj på en serie där ingen får en identitet som Zubeide eller nån av dem som Aschberg och hans gäng plockat.

  Anka är en kul prick för alla som gillar pöbel TV.

  För dem som anser att det är skit föreslår jag att de gör som jag och sätter ett melitta filter på TVn och inte tar skiten på allvar om de skulle snubbla in på en av kanalerna. Sen verkar betalkanaler vara nödvändiga idag eftersom pöbeln verkar gilla Paradise hotel osv. Annonsörerna tror det i varje fall och det är huvudsaken.

  Allt som görs för tv idag verkar vara producerat för bittra (stundtals överviktiga med katt) singel tjejer mellan 15 och 45.

  Ingen mer A-Team och CSIs specialeffekter är sämre än A-Teams men lämnar lite utrymme till fantasi (=tjej tv). Extremt få program för killar (som inte använder täckstift) nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *