Nu på lördag är det kulturnatten

Jag kommer att å SIU:s vägnar jobba på Kulturnatten på Konsert och Kongress. Det ska bli intressant för att radio kommer att sända hela verksamheten och de kommer då ha någon som är på station och någon som irrar omkring.

Jag skulle ha varit på en konstutställning i dag för den tjejen som designar smycken på Fashionista men jag hittade inte dit. Jag kommer att närvara på tisdag i stället på hennes utställning.

Medan jag bloggar lyssnar jag på min egen röst som nyhetsankare på SIU och låtarna jag själv har valt till programmen är suveräna. Jag sänder kulturnyheter och kan meddela att i morgon kommer Ingela Grenängen & Fati Pakyari från Remedia juristfirma och berätta kring kvinnor och deras rättigheter.

3 svar på ”Nu på lördag är det kulturnatten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *