Drömmen om Vampyren Vlad Tempes

I dag drömde jag om att jag gick ner för en brant backe och inte ville gå ensam. Jag såg Dracula längre upp som också var på väg ner och jag visste att han inte var vampyr på riktigt att det bara var ett rykte han hade fått. Jag väntade på honom för att gå ner tillsammans. Hela tiden var jag rädd över att han skulle äta upp mina fingrar. Jag försökte täcka mina fingrar genom att dra in händerna i ärmen.

Han hälsade på mig och då lät jag ett galler stå mellan honom och mig för tänk om han ändå är sorten som biter en eller bara suger blod. Jag ville inte vara dömande men jag kunde heller inte riktigit slappna av.

Här ser ni brides of Vampire

2 svar på ”Drömmen om Vampyren Vlad Tempes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *