Clarion Hotell med Anders Björck som inbjuden gäst på Rotary Club

De hälsade mig välkommen genom att ropa upp mig via mikrofonen. Lyssna noga hur de ropar upp mitt namn Anne von Porat. Efter det så bjöds det på lunch.

 Lax, Oxfilé med tillbehör

 Denna bild kommer att lånas av övriga medlemmar från Rotary club. De vill ha en bild av Anders där flickan på bilden ger honom en liten klapp på huvudet.

 Anders är en mycket bra talare och sa “tro mig men citera inte mig” han verkade så övertygad om att han hade rätt i allt han sa. Han hade verkligen självförtroende och inre trygghet som människa. Det är egenskaper jag respekterar starkt hos män. Han berättade hur han tog kontakt med utländska diplomater att det inte gick att slå en signal och säga “hej kom hit” utan man är tvungen att äta middag ihop för att föreslå något sådant. Han talade varmt om Ärna flygplats att det kostar 50 miljoner kr om man inte lägger in andra flyg. Jag är för Ärna flygplats och har varit speciellt inbjuden av Kristdemokrater pga av det. Ni som är emot borde ta reda på mer fakta innan ni uttalar er.

3 svar på ”Clarion Hotell med Anders Björck som inbjuden gäst på Rotary Club”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *