Innan jag lägger mig bjuder jag på drömtydning

Att kyssa någon
Jag kan utgå i från mina upplevelser eftersom jag är ett medium. Om jag pussar någon på munnen i drömmen så är det någon som blir sjuk eller dör dagen efter. Jag hade förut för länge sedan en liten kusin som var sjuk i cancer. Dagen innan hon dog drömmde jag om att jag kunde flyga. Jag flög tills jag närmade mig hennes pappa och gav honom en puss på munnen. Dagen därpå fick jag höra att den lilla flickan hade somnat in.

Vatten symboliserar känslor
Jag har tycker inte om vatten och drömmer därför ofta om det. I drömlexicon säger man att ser du någon annan bada har du anledning till svartsjuka. Jag själv brukar alltid se människor bada om jag känner att jag är osynlig i verkliga livet för den personen. Dvs om jag ser min vän bada kan jag vid just denna tid känna att hon inte förstår mig eller ser mig. Jag förknippar vatten endast med känslor och inte med svartsjuka. Jag badar aldrig i drömmar eftersom jag väljer att inte dela med mig av mina känslor. De som badar i mina drömmar tar ofta onödig stor plats och inte ger mig plats.

3 svar på ”Innan jag lägger mig bjuder jag på drömtydning”

  1. shit vilken bullfitta du har jao. passar perfekt till din supersmala midja 🙂

  2. Hej Hertiginnan.

    Läser din blogg dagligen med mycket nöje,vill bara berätta att jag tycker du är väldigt sexig 😉 önskar att man fick se mer bilder av dej där du visade mer.

    Vill du ha en undergiven fotslav som behagar dej,tveka ej att höra av dej.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *