I dag åker jag till Öregrund för midsommarfirandet

I dag är den längsta dagen och sedan blir dagarna allt kortare. Jag var i Öregrund förra året också. Öregrund är en rolig stad pga av att det finns så många olika restauranger. Ibland möter man på släktingar som är mindre populära hos mig, men jag överlever.

Jag hoppas detta blir en oförglömlig midsommarafton för många omkring mig.

Det kommer att bli många bilder på kvällen som jag kommer att lägga upp på bloggen.

 De röda trähusen heter Jakten en restaurang som har arrenderats av många familjer. Min familj hade också den när jag var väldigt liten. Jag kommer inte ihåg så mycket av den tiden men jag vet att då har jag varit här.

Vad ska ni själva göra på midsommarafton?

En tanke om “I dag åker jag till Öregrund för midsommarfirandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *