Har kunden alltid rätt?

Har ni någon gång vågat testa hur restauranger reagerar på om ni skulle bete er konsigt? Ni vet ju att kunden alltid har rätt så då ville jag prova och se efter mina rättgiheter som kund. Jag la mig och sov en stund och kyparen gick på tå för att inte störa mig. Detta kallar jag bra kundrealtion.

4 svar på ”Har kunden alltid rätt?”

  1. Blev du utskälld av Shan inför publik? Kul för dig Hertiginnan att alla fick se på när du blev tillsagd att inte filma.

    Du som är Hertiginna borde inte ha fått den behandlingen. Jag och mina vänner skrattade mer åt dig än åt Shans skämt.

  2. Men hjälp,,,, jag tycker inte att man som estaurang besökare lägger sig å vilar eller sover…. men kul å se hur folk reagerar… //Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *