Madonnabehandlingen och Elvisbehandligen

Jag ska i väg till Ansiktskliniken för att göra Madonnabehandlingen för andra gången. För er män som bryr sig om er hy så får ni kalla detta för Elvisbehandlingen bara ni provar varan en gång. Man får synlig resultat meddetsamma därför blir det ett beroende för dem som börjar den. Fina linjer har försvunnit på flera kvinnor som har använt den. En kvinna som är 50 år gammal sa att hennes hy hade blivit 10 år yngre.

Jag gör denna behandling för att få fukt till min hy så att den kan producera mindre fett. Jag har inga synliga linjer men med behandlingen kommer jag aldrig få några heller. Jag är bara för snygg.

Snart kommer jag att börja videoblogga.
Bilder från i går kommer upp i kväll så fort den oansvarige har skickat mig bilderna.

Se hela bilden Denna stol ska jag lägga mig i nu.

5 svar på ”Madonnabehandlingen och Elvisbehandligen”

 1. Jag har också gjort behandlingen helt fantastisk! Fick ett kanon erbjudande och jätte bra produkter.

  Ska dit på måndag för ny behandling.

  Kram P

 2. Ja gillar madonnabehandlinng, fått jättefint hy. Folk frågar vad ja gjort, för min hy så fin nu även fast legat hemma förkyld. Min hy lyser är fräsch o så fin. Kremerna jättebra som dom sa. Tack snälla, dags igen på tisdag. Ni är så duktiga.

 3. Häxan af Upsala har läst här hon skulle nog behöva lita av madona över sig den stackarn

  Hon trevar nog bara runt i koblajor på dagarna inte undra på att hon är så sur

  Jag tror hon luktar illa också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *