Största medium skolan är samma skola som Harry Potter gick i dvs Hogwarts

Maria Therese föreläste på café mumrik om sitt besök på världens kändaste mediumskola. Det är samma skola som trollkarlarna på Harry Potter utbildade sina trollkonster på, som numera heter Arthur Findlay College . Maria Therese berättade om en tavla på en känd medium som hette Goran Higgins. Goran var arg på bilden men när man tittade en stund så såg han glad ut. Alla blev lika förvånade över bilden på honom.
 Arthur Findlay College

 Detta är mediumet Maria Therese Agerhill Bohman

 Hennes föreläsning var väldigt välbesökt och hon fick många nya kunder på köpet. Varenda kvinna i den här salen hade olika övernaturliga upplevelser de delade med sig av.

 Innan jag gick iväg till mumrik träffade jag på bloggaren Johannes von Apa, som också följer min blogg. Namnet på hans blogg avslöjar vems blogg det är han följer. Han är halvchilienare och halvsvensk.

7 svar på ”Största medium skolan är samma skola som Harry Potter gick i dvs Hogwarts”

 1. Hähä! Jag hette vonapa innan jag läste din blogg 🙂 Jag tyckte att det lät piffigt! Keep on the good work!

 2. Varför tar du alltid bort bilden på din pappa? Han blir väl inte en pedofil bara för att någon skriver att han är det. Eftersom han har dig som sin dotter kan han omöjligt ha fått dig tillsammans med en annan man? Du har kommit till pga av att en från varje kön har älskat varandra, eller hur?

 3. Karins inlägg förbryllar mig. "Han blir väl inte en pedofil bara för att någon skriver att han är det. Eftersom han har dig som sin dotter kan han omöjligt ha fått dig tillsammans med en annan man?"

  Folk kan förändras genom åren (jag syftar inte på din far Anne) och jag tror att Karin förväxlar pedofili med homosexualitet (?)

  Jag känner massvis av folk som ändrat sin sexuella läggning, eller låtit den komma fram efter många år som heterosexuella/homosexuella. Jag känner pappor som efter 50 år har genomgått könskorigering och flera homo/bi/transexuella som står mig nära. Jag är säker på att alla dessa skulle känna sig djupt kränkta och förnärmade av att kallas för pedofiler. Det har inget med saken att göra.

 4. Hej Anne Jag är Johannes mamma och ville bara göra en liten rättelse om det du skrev om han

  Ja han är halvt Chilenare och halft NOrsk inte Svensk det blev han av eget val eller om det var för passet =)

 5. Det här måste vara det coolaste bloggen EVER…

  skulle jag kunna få din msn/mail ?

  Jag ska också söka till medialt utveckling/utbildning och har några frågor som jag skulle vilja ställa till dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *