I kväll gäller melodifestivalen 2009

Här nedan bjuder jag på Russia Anastasia Prihodko – Mamo – LIVE WINNER SONG – HQ som var den 16:e bidraget och vann över alla andra. De ville egentligen inte ha fler än 15 fast med konspiration kom denna låt med för att bli en vinnare. En av mina favoriter då hennes röst är otrolig ljuvlig.

En som jag tror är en klar vinnare är Alexander Rybak Norway Eurovision 2009 suverän röst och suverän fiolspelandet. Man brukar säga att Sverie är en suveränitet men jag tippar mer på att Norge är en suveränitet.

5 svar på ”I kväll gäller melodifestivalen 2009”

  1. 2009-05-17 @ 12:55:15

    Postat av: Anonym

    Fick du insider information ?

    Ha, då är det väl inte svårt, eller hur ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *