Madonna behandlingen på Ansiktskliniken

Jag gjorde min första madonna behandling i går hos Maria Arvidson & Talin Ghadimi. Jag fick behandlingen av utbildade Talin. Man såg förändring meddetsamma för fukt tränger djupt in i huden.

 Här provar Talin maskinen först på min hand så att jag får känna hur den fungerar. Allt man hade slätades ut meddetsamma med sådan synlig resultat. Mörka ringar runt ögonen försvinner helt för att fukt och blodcirkulations sätter i gång huden.

Vi var 4 tjejer på Salongen och det fanns en hel buffé med fika. Vi började behandlingen kl 21.30 och avslutade vid midnatt då vi pratade mycket och fikade. Vi hade verkligen en härlig tjejkväll med i Uppsala City på den finaste skönhetssalongen.
 Här ser ni mig helt utan smink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *