I dag är det Valborg i Uppsala

Folk brukar äta champangefrukost nedanför slottet dvs precis vid backen. Vissa dukar upp frukost på ekonomikum. Folk från hela Sverige brukade förut vallfärda till Uppsala för att supa skallen av sig.

Man borde ta alla omyndiga och låsa in i ett stort hus utan alkohol. Allt annat borde finnas för deras nöjen. Dessa bör vara inlåsta i 24 timmar tills Valborg är slut. Då blir Uppsala mer rent och inga omyndiga kommer till skada denna dag. Jag kan låta hård men jag är rättvis för jag tar alla under 18 år och låser in. Sedan skulle jag vilja att lagen ändrades till 20 när min idé har fallit laga i kraft.

På bild ser ni: Sophie Zetterström hade tagit med sig studentkompisarna Jenny Paikin från Australien och Leigh Prezhop från USA för att starta dagen på sedvanligt sätt.

3 svar på ”I dag är det Valborg i Uppsala”

  1. Men nu ska du bara hålla käft! Varför ska du in och peta i våra traditioner – passar det inte så flytta hem till kurdland igen!! Jävla glädjedödare!

  2. Gud vill inte du att jag bor kvar i Sverige?

    Nä nu vill jag inte leva längre för det finns någon därute som vill att jag flyttar till Kurderiet.

    Det hörs att någon har förnedrat dig totalt i dag eftersom lilla jag kan ta död på din glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *