Peter Lindberg talar ut om Ingela Grenängen från Stulen barndom

Peter Lindberg skriver följande:  
Ingela grenängen är mycke falsk.
Jag trode på henne men ack vad jag bedrog mej på
henne.Hon siter i en styrels som vise ordförande
som inte fick ansvarsfrihet,ock riversorrena har
hoppat av.Jag tycker hon ska knipa mun.

Jag frågade Ingela om hon kände till dig Peter. Hon hade bara gott att säga om dig så jag sökte vidare information om dig i stället. Jag kom till slut fram att du hade förskingrat pengar från Stulen barndom och är i skrivandets stund utesluten och polisanmäld. Då förstår jag din frustation för organisationen när alla som ingen vill ha med åkte ut ur den.
 Detta är Ingela Grenängen och Roya innan föreläsningen börjar. Här berättar Ingela om hur fantastisk person Peter är. Min beige cardigan kommer i från Rodeo och kostar 799 kr.
 På café mumrik så finns alltid hembakade bakelser man kan köpa.
 Kvinnan i rött är Talins mamma.

39 tankar om “Peter Lindberg talar ut om Ingela Grenängen från Stulen barndom

 1. Anonym säger:

  Peter har inte förskingrat pengar från Stulen barndom det har Berg ordnat med

  så kom inte med falska påhopp sanningen ska fram

 2. Anonym säger:

  Peter har inte förskingrat pengar från Stulen barndom det har Berg ordnat med

  så kom inte med falska påhopp sanningen ska fram

 3. Anonym säger:

  Ser att du fått hit gänget utan hjärna hertiginnan. Peter är skinnflådd därbak efter allt slickande och nästa gång han uppträder i TV-soffan så lär han göra det med medhavd badring;)

 4. Tuppflöjt säger:

  Hembakade bakelser? Tycker det ser ut som en gammal hederlig ostmacka och ngra torra vetelängdsbitar?

 5. ©Kenth® säger:

  Ja du vi må vara utan hjärna … men inte har vi snott gamla människors pengar för att leva loppan på & inte har vi delat ut fullmakter där det står att alla skadeståndspengar ska gå in på våfra konton osv osv … listan kan göras lång

 6. Inte lurad säger:

  Ingen snor gamlas pengar sitt du o ljug men ve vet vi har inte lurat bara du o ditt anhäng med era förtal o lögner om föreningar

 7. besviken på Peter. säger:

  Vem kan idag, efter alla turer i stb sitta och hålla Peter bakom ryggen? Jo det är det lilla hjärnlösa anhäng som inte fått upp ögonen. I flera år talade sig Peter varm om Ingela Grenäng, hur duktig hon var, hur många barn hon hjälp komma hem till sina föräldrar. men som vanlig vid mothugg vänder Peter o comp, kappan efter vinden….Fela kan alla göra, men man bör själv stå upp för sina fel och inte bara skylla på andra..

 8. Anonym säger:

  Ingen Mänsklig Rättighet, att fara runt på Cyberspace och bete sig illa.

  Jag kan lätt konstatera, när jag läst ett flertal inlägg här. Att många av de som skriver saknar insikt och verklighetsförankring, och att inläggen helt enkelt handlar om att skriva rena ”osanningar” om människor som de inte känner. Ett bra exempel är detta inlägg.

  ”Inlägg : 2009-04-22 @ 00:16:19

  Gänget utan hjärna samordnas av den här fjanten. Läs och njut hertiginnan!

  http://www.medborgajornalister.se

  OBS; Denna skribenten är avstängd från många Chatter, för att han bl.a. har kränkt kvinnor med antydningar om våld !

  Upplysningsvis för de som inte vet..

  Har ni hört talas om ”Skoprinsen” Magnus Nilsson i Varberg ( Rolf Nilssons AB ), som skänkte 500.000 kr i December 2008 till välgörande ändamål. Pengar som kunnat gått till Stulen Barndom eller till någon liknande förening. Istället fick ”Stadsmissionen” dessa pengar. Se TV4 nyheternas inslag på webben.

  Varför tror NI, ”Stadsmissionen” fick pengarna ???

  Fråga Webbmaster på denna sida http://www.medborgajornalister.se , för han är skolkamrat och barndomsvän med Magnus !

  TACK FÖR ORDET

 9. ©Kenth® säger:

  & till gäst & var menar du att det är förtal ??? att jag försöker visa vad som är sant & inte sant i det du fege stackare skriver tillsammans med BG ???…

  Du har fel angående vad som är min huvuduppgift BG det är bara dina hjärnspöken som bråkar med dig … MEN så länge du ränner Peter Lindbergs & hans patrask ärenden så kommer jag att ge svar på tal , var så säkra på deeeee …

  —————————————————-

  Gäst 090504 11:52

  Ärende: ©Kenth® skrivt på hertiginnans blogg

  Mannen utan hjärna, försöker ännu en gång att förtala människor ! ! !

  Svar:

  Är inte det minsta förvånad, för detta är hans huvuduppgift i livet !

  Jag har bara svarat på ett inlägg här, den 3/5 – kl 20.09…. hur jag känner Magnus .. o s v

  Rekommendationer:

  Se hela TV inslaget på TV4, så får ni en helt annan bild en vad ©Kenth® försöker framhäv – med sitt sedvanliga skitsnack … OBS också i detta TV inslaget, gåvan till Stadsmissionen…. Se mitt svar i inlägg här nedan också "090503 20:09" … Citat; Magnus bestämmer naturligtvis skälv, vem han vill skänka pengar till…. Inget som jag har varit med att fatta… PUNKT SLUT … om Nu inläggets författare, vill antyda något om detta !

  Beträffande Börje, så går det bra för han idag. Driver ett Trädgårdsmästeri i Marks Kommun.

  Webbmaster

  . 090504 12:59

 10. Anonym säger:

  Som vanligt, så skriver bara ©Kenth® delar av inlägg !

  HÄR ÄR ORGINALET ! !

  Svar:

  Är inte det minsta förvånad, för detta är hans huvuduppgift i livet !

  Jag har bara svarat på ett inlägg här, den 3/5 – kl 20.09…. hur jag känner Magnus .. o s v …Artikeln som han hänvisa till, är skriven den 17 september 2008. Och Magnus överlämnade gåvan DECEBER 2008 = 500.000 Kr .. Se inslaget på TV4 Nyhetterna !

  Rekommendationer:

  Se hela TV inslaget på TV4 "Deceber-08, så får ni en helt annan bild en vad ©Kenth® försöker framhäv – med sitt sedvanliga skitsnack … OBS också i detta TV inslaget, gåvan till Stadsmissionen…. Se mitt svar i inlägg här nedan också "090503 20:09" … Citat; Magnus bestämmer naturligtvis skälv, vem han vill skänka pengar till…. Inget som jag har varit med att fatta… PUNKT SLUT … om Nu inläggets författare, vill antyda något om detta !

  Beträffande Börje, så går det bra för han idag. Driver ett Trädgårdsmästeri i Marks Kommun.

  FAKTA:

  Stadsmission är medlem i organisationen FRII = Rädda Barnen i Sverige. De var på detta sätt, Rädda Barnen fick dessa pengar m m av Magnus. … Klart ©Kenth® inte kan känna till detta, för han får inte titta på TV – för enligt ”kronofogden”, har han inte betalat sin TV licens på flera år ! !

  HUVUDRÄKNING

  Om alla 260 butiker i Sverige, säljer omkring 100 CD Skivor under ett år. Blir detta, om man räkna vanlig ”Royalty” på en CD skiva á 15 Kr = 390.000 kr. Var är det som säger, att inte var Butik säljer en (1) skiva om dagen. När pengarna går oavkortat till Rädda Barnen. Om det skulle bli så, jag då blir detta under ett År = 1 miljon 423 tusen 500 kr.

  Webbmaster

  Ps,

  Tillskilnad från ©Kenth®, så är jag inte född under en soptunna !

 11. Filuren säger:

  Ännu en sida där de hjärndöda i Peters sällskap vill förtala oss som åtminstone hade kraft att lämna den sjunkande skutan… B.G o marie…. ni är ett perfekt par för att ta er an de svaga i samhället, hm hm. Nej nu blev det fel…NI är de svaga…….

 12. Anonym säger:

  Du är så hjävla svartsjuk på oss Kenth skaffa ett liv någon gång o sluta med sandlådan

 13. Rickard Nilsson i Trelleborg säger:

  Jag heter Rickad… ©Kenth®.. och du har ingen anledning till att vara otrevlig mig.

  TIPS till Er, som följe detta pratask !

  Se upp, så att Ni inte förlora Er bästa kontakter. För jag tror inte att någon av Er är släkt med Bonnier eller Wallenberg.

  CV:

  • Syster 1. Lärare

  Make. Socialchef

  • Storebror 1. Egenföretagare, tidigare personalchef på Stena Line

  Make. Egenföretagare.

  • Syster 2. Högskolelärare.

  Make. Psykiatriker, Specialist i rätts Psykiatriker.

  • Storebro 2. Chef på Belid (Skandinaviens största armaturföretag)

  Make. Egenföretagare.

  • Bengt-Göran Poet

  Särbo. Sjuksköterska

  • Lilla syster. Psykolog

  Make. Diplomat

  • Lille bror. Egenföretagare

  Make. Egenföretagare

  Är det någon av ER, som kan visa upp ett sådant CV ???

  Glöm då inte alla andra kontakter han har, för Magnus ”Skoprinsen” har ni läst om.

 14. Rickad Nilsson i Trelleborg säger:

  Till Filuren

  Vet Du vem Bengt-Göran är ?? troligt vis inte. Han ordnade en bostad till mig i centrala Trelleborg. Trots att jag inte var kreditvärdig ( ca 180.000 kr hos fogden ). Nu önska Jag mig en bostad i Stockholm, kan Du fixa detta FILUREN.. Jag har ett 30-tal betalningsanmärkningar. Eller skall jag vända mig till Bengt-Göran ? som jag vet kan fixa detta !

  RICKARD

  Ps, Upp till bevis Nu. om du vill, att vi skall följa dig ! ! !

 15. ©Kenth® säger:

  Rickard Nilsson i Trelleborg … & vem har sagt att jag är otrevlig mot just dig …

  & jag vill bara säga dig att … Om Bengt Göran Green JM modkock Söderberg är råmodellen för släckten Bonnier & Wallenberg så är det bara att beklaga & förfrågningar kommer att ställas till dem som detta berör …

  & för övrigt när det gäller mitt CV så behöver jag inte redovisa detta vitt & brett för att få respekt & repskten får man inte via ett skrivet papper utan respekten förtjänar man på sin resa IRL genom livet …

  sedan kommenterar jag detta ——>

  Postat av:

  Du är så hjävla svartsjuk på oss Kenth skaffa ett liv någon gång o sluta med sandlådan

  2009-05-04 @ 20:09:01<——-

  & vad är det jag skulle vara avundsjuk på … anklagelserna om att ha förskingrat medlemmars(gamla människor) medlemsavgifter , eller att ha skrivit ett par fullmakter (se https://www.kces.se ) som klart & tydligt visar att ev skadestånd skulle gå direkt in på ett privat konto , att ha medvetet förföljt & hängt ut på det mest grova sått, olika personer som varit kritiska osv osv

  Ja ja om alla ni vill ha mer kött på benen vänligen besök min sida eller maila mig på admin@kces.se så ska ni få besked över vad denna människa tror att jag är avundsjuk på 😀

 16. ©Kenth® säger:

  & till dig som påstår att jag bara "som vanligt" postar delar av inlägg … du glömde att tillägga att Bengt Göran Green Jm Modekock Söderberg redigerar & ändrar i sina inlägg var 3e sec imellanåt så det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna & har jag missat något så ber jag om ursäkt för det det har aldrig varit min avsikt att utelämna ngt , men nu har ni förklaring till detta iaf …

 17. Anonym säger:

  Och åter igen ljuger Kenth Inga pengar skulle gå till något privat konto det skulle gå till alla drabbades egna privatkonto.

  Gör något vettigt nu Kenth gå o lägg dig o fundera på varför du ljuger så mycket som du gör.

 18. ©Kenth® säger:

  Läs lite på dessa länkar men tro inte ere ögon ok för dessa "helgon" med gloriorna på sneee är helt & fult trovärdiga & vi andra ljuger !!!

  <a href="https://www.kces.se/NewsFront/INFO/STB/grupptalan/index.htm” rel=”nofollow”>https://www.kces.se/NewsFront/INFO/STB/grupptalan/index.htm

  Läs & begrunda

  <a href="https://www.kces.se/NewsFront/HEMSIDANSEGETMATERIAL/09-02-20/peterlskitprat-1.htm” rel=”nofollow”>https://www.kces.se/NewsFront/HEMSIDANSEGETMATERIAL/09-02-20/peterlskitprat-1.htm

  Läs & begrunda

  <a href="https://www.kces.se/NewsFront/ISVERIGE.NU/09-02-23/peterskriveromattingaakter.htm” rel=”nofollow”>https://www.kces.se/NewsFront/ISVERIGE.NU/09-02-23/peterskriveromattingaakter.htm

 19. ©Kenth® säger:

  Det verka som inte länkarna funkar men gå in på https://www.kces.se & läs under menyn "arkiv" eller på anslagstavlan eller fakta om BG & fakta om STB så kan alla se hur dessa människor agerar mot dem som vågar va kritiska …

 20. Filuren säger:

  Mitt CV

  Släkt med Wachtmeister

  barndomskamrat med Gösta Ekman

  " med Christer Ekman

  Vännina med läkare som är speciallist på psykiska sjukd.

  Svärson egen företagare

  Svåger som varit vd på Wallmans

  Kompis som är lektor på universitet

  Svåger som har stort företag inom plåtindustrin.

  Mamma som var vallon

  Pappa som var svensk

  Broder som är alkolist

  Systerdotter som är heroinist.

  Make som är pensionär

  Själv är jag nöjd och glad pensionär , lite tattarblod i ådrorna, levt på livets skuggsida, men kämpat mig upp.

  Lever ett mycket socialt liv.

  Alltså har jag levt ett liv på ont o gott. Det kallar jag ett bra C.V

 21. Filuren säger:

  Sluta hacka på allt och alla. Denna blogg började med att Peter förtalade Ingela som tidigare var bästis med Peter. När sedan andra vill ha ett ord med i det hela så trackar man folk och påpekar både det ena och det andra. För helsike VÄX UPP! OCH SKAFFA ER ETT LIV!

 22. Anonym säger:

  Inte konstigt att man hackar på Ingela hon lurar ju folk på Pengar o en som arbetar Ideelt ska inte kosta en enda krona

 23. piratsåklart säger:

  och när släpptes du ut igen marie hoppas ingela stämmer brallorna av dig och har du fått tillbaka dina barn ännu

 24. fabian bom säger:

  kan man läsa på kockens hemsida idag

  Gäst 090611 17:20

  Ärende: Karl-Eric Bergh, Stulen Barndom Riks

  Nu har styrelsen i Stulen Banrdom riks äntligen fått klart för sig att det är Karl-Eric Bergh som stått för svinnet i Stulen Barndom och vill därmed ha ordförande Karl-Eric Bergh avsatt. Det innebär att styrelsen frikänner Peter Lindberg ifrån tidigare anklagelser om förskingring.

 25. fabian bom säger:

  så här skriver mh

  Datum: Fredagen den 12 juni 2009, 13:39:15

  Namn: Marianne <81.233.0.*>

  Nummer: 39

  ——————————————————————————–

  Det är förvånande att vare sig ordförande Karl-Eric Bergh eller vice ordförande Ingela Grenängen minns vad de själva har varit med att besluta. Anmärkningsvärt är också att det var vice ordförande Ingela Grenängen som var sekreterare på styrelsemötet och protokollförde beslutet om att jag ska skulle ha ersättning för de utlägg jag hade för föreningens räkning.

  Brevet som är utlagt på hemsidan visar också på att Peter Lindberg inte suttit med i styrelsen och hade därför inte tillgång till kassan. Peter Lindberg var även spärrad ifrån kontot på Karl-Eric Berghs begäran. Det är därför helt omöjlighet att han kan har förskingrat. Det är verkligen en allvarlig anklagelse både Karl-Eric Bergh och Ingela Grenängen kommer med.

  Både Karl-Eric Bergh och Ingela Grenängen är därför fullt medvetna om vem det är som tömt föreningens kassa och borde därför gå ut med en offentlig ursäkt till Peter Lindberg.

 26. fabian bom säger:

  nu ligger ingela risigt till , nu ska bengt goran green soderberg kolla upp henne och skriva till advokatsamfunnet

  ————————————————–

  Bengt-Göran Green JM Söderberg 090701 19:27

  Ärende: Hej,

  Idag har jag pratat med Peter lindberg i Aneby, och Irene Ewertz i Stulen Barndom Stockholm.. Jag föreslog, att Ni upprätta en sida på; vad ni kan gör för Era medlemmar, som ett Exempel;

  Länk: https://sydsvenskan.se/skane/staffanstorp/article293904/Socialen-gor-kovandning-i-vardnadsarende.html

  Med vänlig hälsning

  Bengt-Göran Green JM Söderberg

  Ps,

  Jag är fult medveten om diverse Polisutredningar inom Stulen Barndom Riks, o s v. Men, jag tycker att det är oerhört smaklöst, att hon som jur.kand. XXXX XXX. som Jag uppfatta detta, varit grunden till att Stulen Barndom Riks kollapsade … fortsätter att hålla visa personer bakom ryggen.

  Jag kommer därför att, använda mig av sommaren till; En grundlig personresearch av henne, som jag sedan kommer att publicera – samt överlämnas handlingarna till Advokatsamfundet, så att hon inte blir upptagen som Advokat – utan anses som olämplig… Har Du uppgifter om henne, maila isverigenu@hotmal.com

 27. Anonym säger:

  Peter Lindberg frias från brottsmisstankar!

  Från Medborga Journalisterna Gästbok

  2009-09-04 kl 23:10

  14:02 | fredag 4 september 2009 / Sveriges Radio P4 Jönköping

  Grundaren av Stulen barndom, Peter Lindberg, frias från alla misstankar om ekonomiska brott.

  "Det känns skönt, det bevisar att jag är fri, säger Lindberg till Nyheterna".

  Länk: http://www.sr.se/jonkoping/nyheter/artikel.asp?artikel=3077924

  Stulen barndom får nej igen

  TT inrikes 2008-05-27

  Europadomstolen för mänskliga rättigheter i Strasbourg tar inte upp föreningen Stulen barndoms grupptalan för 198 personer som for illa när de var placerade i barn- eller fosterhem. Domstolen fann att "inget tydde på att de rättigheter och friheter som anges i konventionen och dess tilläggsprotokoll hade kränkts", skriver Smålands-Tidningen. Beslutet kan inte överklagas. I Sverige har tidigare samtliga rättsinstanser beslutat att inte ta upp fallet. Länk: http://www.blt.se/nyheter/tt_inrikes/stulen-barndom-far-nej-igen(661476).gm

  Webbmaster

  Bengt-Göran Green JM Söderberg

  http://www.mj.e-hem.com

 28. Anonym säger:

  Vanvårdsutredningen i Sverige nu

  Vanvårdsutredningen i Sverige nu !

  Vi som deltagit i Vanvårdsutredningen kräver Karl-Eric Berghs och Ingela Grenängens avgång som representanter i vanvårdsutredningen. Detta på grund av de konflikter som pågår, vilket gör att medlemmarna kommer i kläm. Vi anser att de lägger ner mer energi på att underblåsa konflikten istället för att jobba för vår upprättelse. Därför har de inte de vanvårdades förtroende längre. Vi är allvarligt oroade att deras illojala agerande försämrar vår trovärdighet, det är av den anledningen vi kräver deras avgång.

  Skriv under – krav på deras avgång:

  https://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4785

  SE, TIDNINGSARTIKLAR:

  1. = http://www.socialasajten.se/smalandstidningen_19_06_2010.pdf

  2. = http://www.socialasajten.se/skattebrot.jpg

  3.= ”kan ej publiceras, http://www.kces.se har tagit bort tidningsartikeln idag !

  4. = https://lokaltidningen.se/vanvardsdebatten-/20100617/insandare/100619676/-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *