Fega men ändå iskalla och coola anställda

Det finns en modebutik i Uppsala som har en anställd som alltid påstår att hon är sjuk. Hon har varit för rädd för att våga erkänna att hon inte vågar jobba i butiken. Butiksägaren är en dominant kvinna som inte bryr sig om åkommor eller depressioner från sina anställda. Den här tjejen har sjuskrivit sig för att sedan sluta helt på jobbet.

Nu till saken, hon har nu börjat jobba i en blomsterbutik som ligger vägg i vägg med modebutiken. Jag fruktar den dagen hennes f.d chef från modebutiken ska se henne där. Vi alla väntar med spänning.

8 svar på ”Fega men ändå iskalla och coola anställda”

 1. hej! härligaste bloggen, innehåller allt.

  jag läst i ett inlägg att du är kurd, men menar dock inget illa men du ser inte ut så. du ser exotisk ut men lutar mer åt svenskt ursprung.

  mvh

 2. "hej! härligaste bloggen, innehåller allt.

  jag läst i ett inlägg att du är kurd, men menar dock inget illa men du ser inte ut så. du ser exotisk ut men lutar mer åt svenskt ursprung.

  mvh", det är ju felstavat. Måste vara du hjärtat som skrivit inlägget själv. Puss puss, du är rolig du:)

 3. Jag håler på lära mig svensKa, blogg bra lära svenska. Vad varar felstava? Jag vill kuna lära svenska bara bra. Du hjälpa mig. Du snäll. Tycker du vara jätesnäll .

  mvh

  tackar så micket. Jag jillar bloogaa.

  mvh

 4. Det händer väldigt mkt i Uppsala , bönder!

  Men det händer ännu mera ute på vischan där dom RIKTIGA BONNLÄPPARNA bor!! Speciellt i xxxxöstlig riktning ( mga missanpassade fd xx) – där bör du låsta bildörrarna om du passerar de områdena – även dagtid!

 5. Hej lilla hjärtat!

  Våran siamesiska vän som varit i farten ( ja du ser ju ut som en mongoloid person) .

  Kom ihåg att det är bara du som vet vem du är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *