Jag blev nominerad till det stora bloggpriset & mer om blog awards

Här kan ni gå in och se de 100 bästa bloggarna i Sverige som aftonbladet hade valt ut. Jag blir även inbjuden till blog Awards varje år av veckorevyn.

Jag har totalt missat det så jag kunde inte uppmana mina läsare till att gå in och rösta på min blogg. Jag ska i framtiden någon gång ta mig till Blog Awards. Just nu känner jag inte att jag vill delta i Blog Awards.

I dag har jag fått många besökare från 1000apor (bröderna Schulman) för jag förmodar att de har sett denna bild. Vad de har skrivit vet jag inte för jag kan bara se vilken inlägg som har varit mest välbesökt i dag. Man undrar om Schulman går på Blog Awards. Om nu Schulman är en duktig bloggare borde Schulman inte missa Blog Awards.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *