Jag drömde om att mina kaniner kunde prata

 

Detta är min kanin Stumpan som avled förra året i lunginflammation. Jag brukade tvätta henne för hon var för tjock för att klara av det själv. När vi var hos vetrinären och de skulle undersöka henne hoppade hon upp till mig och höll sig fast runt min hals. Hon ville att jag skulle ta bort henne från SLU.

 

Hon var väldigt bestämd och stolt kanin. När man retade henne och inte gav något hon ville ha, vägrade hon ta emot den när man väl gav den till henne.

Jag har en kanin som heter Gusto han var den som talade till mig. Jag tyckte att när de ändå kunde tala skulle jag lära dem att sjunga. Jag lärde dem sjunga “ja må han leva” ,för det skulle bli lättare för dem tänkte jag.

Jag har förut drömt om att fler kaniner som lever på gatan sökte upp mig för att de visste att jag kunde ta hand om dem. Jag tänkte att jag var kaninernas mamma och fick så dåligt samvete över att jag inte kunde ta emot dem. Överallt där jag ser en kanin gör det så ont i mig att de lever utan att någon tar hand om dem.

3 svar på ”Jag drömde om att mina kaniner kunde prata”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *