Visste ni att det fanns en blomma namngivet efter mig?

Jag är ju en riktig Hertiginna och därför finns det en blomma namngivet efter mig. Det finns dessutom en blomma som är namngiven efter Maria Arvidson (min skönhetsdoktor) också.
 Detta är en kruka med namnet Arvidson på.
 Här är blomman som har mitt namn. Ni förstår väl att namnet uppkom innan jag föddes för jag har inte patent på namnet Anne utan endast namnet Hertiginnan.
 Detta är Kickan och Maria som shoppar inredning till sina hem. I mitten ser ni den goodiebag vi fick från modevisningen av modebutiken fashionista. Marias hem är så vackert för den är verkligen inredd i Shabby chic.

4 svar på ”Visste ni att det fanns en blomma namngivet efter mig?”

 1. UNT 2005

  Fråga Doktorn om RESTYLANE, BOTOX och KEMISK PEELING

  Välkommen till Ansiktskliniken – en läkarmottagning med inriktning mot estetisk medicin. Dr Maria Arvidson är certifierad RESTYLANE, BOTOX och KEMISK PEELING behandlare och utför behandlingar såsom att ta bort rynkor med hjälp av RESTYLANE, BOTOX och KEMISK PEELING. KEMISK PEELING behandling minskar små, fina rynkor och tillför en fräschare, renare och vackrare hy med lyster. Även en mycket bra behandling mot acne och hyperpigmentering.

  Jag har arbetat med nöjda Restylanekunder sedan mer än nio år. Alla behandlingar utförs av mig, detta för att hålla kontinuitet och att du ska känna dig väl omhändertagen och i trygga händer.

  VÄLKOMMEN FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION.

  Maria Arvidson, legitimerad läkare, med dr

  Ansvarig läkare

  Ansiktsklliniken, Drottninggatan 2, 4 tr. 733 22 Uppsala, tel 018-43 00 100.

  http://www.ansiktskliniken.se

  Senaste frågorna

  » Pigmentfläckar

  »

  »

  » Jag har en sorts svullnad i ögonvrån/ögonlocket. Jag har …

  » Pigmentförlust

  » peeling

  » Hudvård

  » Under huden

  » Hals-Lyft?

  Fler frågor:

  Ärende:

  Fråga:

  Signatur:

  Epost:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *