På besök i vackra hem i Sigtuna (Maria Arvidsons vänninor)

Tjej nr 1 är Karin Ruffenperyer som bor i detta hur i Sigtuna. Det var mörkt och kväll annars hade jag tagit kort på sjön utanför hennes hus. Henne hus var nyrenoverat i gick i samma stil som Ralhp Laurent med marint och vitt. Hon känner Unn Torell som är ansvarig för Pelle Huset i Uppsala, där jag var med och donerade pengar för att Pelle Huset skulle byggas.

Tjej nr 2 är Maria Teresia Yocoub Jacob som är gift med Alfred som designar möbler.
Ser ni bordet i mitten? Maria Arvidson vill ha möbler i denna serie som görs av Alfred Jacub. Priserna vill jag inte skriva i bloggen för det är individuellt beroende på hur man vill ha det.

5 svar på ”På besök i vackra hem i Sigtuna (Maria Arvidsons vänninor)”

  1. Nej bara kuddarna är glansiga. Vet ej vad soffan kostar tyvärr du kan kontakta en av tjejerna på bilderna för upplysning eller gå in på ansiktskliniken.se och prata med ägaren hon vet allt, det är hennes väninnor.

  2. Nej bara kuddarna är glansiga. Vet ej vad soffan kostar tyvärr du kan kontakta en av tjejerna på bilderna för upplysning eller gå in på ansiktskliniken.se och prata med ägaren hon vet allt, det är hennes väninnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *