Shayfoto Marie Therese Karlberg


Här blir jag stylad av Marie Therese Karlberg, som jag tycker har de vackraste ögon jag har sett i mitt liv. Ögonen var bekanta men jag kunde inte komma ihåg vart jag har sett dem förut.

Marie Therese Karlberg från Shayfoto har fotograferat väldigt många kändisar och är alltid bjuden på kändisfester. Snart ska mingelfotografen Marie Therese Karlberg Shayfoto även på mingel hos Noppe Lewenhaupt (Kungens vän), klubbkungen för fotografering.
 Det här är Marie Therese hund som drogs till mig hela tiden för att jag har healing i händerna. Jag och min Jurist gav honom healing då vi båda är mediala. Efter det följde hunden mig överallt fast han har svårt att se och är haltande. Han påminde mig om min vädur Stumpan i utseende. Det här är en mycket varm hund.

 Svart lackkorsett eller latex med likadana smycken till.

13 svar på ”Shayfoto Marie Therese Karlberg”

 1. är du schizofren?! Eller det vet man ju inte om, att man är.. Men det verkar som du är det, av det jag läser…

  Går psykologi, och du beter dig som en typsikt schizofren gör..

 2. Jag förutsätter att du som umgås så frekvent med adliga och kungliga är medlem på Noppes bar?

  Kan du inte berätta lite mer om det?

 3. den där korsetten var inte dum? läcker. du får ursäkta men jag tittar mest på bilderna bara.. du skull passa som manikäng, har du funderat på det?

  en hemlig beundrare

 4. Sluta smöra för Hertiginnan hon är flata bara så du vet om det. En manshatare med andra ord.

 5. Vad har du själv för åkomma ? Vet du inte? Oj, läskigt -tänk om det är schizofreni – eftersom du inte vet om det?

 6. Först så drar du ditt privata kort i hållaren utanför den högst oansenliga dörren. Har du inte kortet med kan du ringa på, de är alltid vänliga och snälla om du är medlem förstås. Meningen är att det ska vara hemtrevligt och gemytigt, så det är väldigt litet och trångt, men gå en halvtrappa ned från baren så finns det lite soff/sittplatser och luta sig tillbaka i. Ju senare du kommer dit, på kvällen (runt kl. 03-04) desto större chans att se en kändis. För övrigt frekventeras denna nobla bar av otroligt vackra välklädda damer/unga kvinnor med dyra väskor, svalliga hår förlängningar och ringar som gnistrar, hand i hand med äldre belevade herrar med bakåtslickat hår och dyra armbandsur . Av dom för man alltid ett leende och ett visitkort , spelar ingen roll hur sent det det än är och trots att dom partajat hela natten. Min pappa ska dit med PRO nästa vecka.

 7. PRO -Pensionärernas riksorganisation. Herrarna där är ju lite till åren, men väldigt trevliga.

 8. Vet inte var du har läst på om Noppes, men du är uppenbarligen inte medlem.

  Kl. 03-04 är det stängt.

  Att PRO skulle ha någon form av möte där ställer jag mig också mycket tveksam till.

  Någon allmän utdelning av visitkort sker inte heller. Varför skulle det?

 9. Låter som du aldrig fått ngt visitkort någon gång när du varit ute på lokal. Undrar varför ??

  Hmmmmmm , du vet då inte ett smack om hur vissa män stöter på attraktiva kvinnor/ brudar med vill komma i kontakt med ???? Man kan tex lämna ett visitkort med en liten hälsning… aldrig fått det ? Eller en drink/ eller en flaska på en liten bricka där det diskret ligger ett visitkort under glaset eller flaskan… Men sedan kan det ju faktiskt vara så att man inte är intresserad av mannens uppmärksamhet , man kan då tacka nej till att bli bjuden på något.

  Oavsett ålder på den som önskar bjuda dig på något… Visitkort kan användas till mycket…

  Men att män freventerar barer, utesluter ju inte att de också kan vara medlem i PRO – pga deras ålder !! PUCKO !

  Hara du fler frågor – ska jag gladeligen försöka förmedla ytterligare info till dig.

 10. "Min pappa ska dit med PRO nästa vecka."

  Det var vad du skrev. Vad menade du då? Att de är medlemmar i PRO och ska gå till Noppes? Varför då ens nämna PRO om det inte var i egenskap av PRO-medlemmar de skulle dit?

  Är du förvirrad lilla vän?

  Att du får skamliga förslag av gamla gubbar tvivlar jag inte på. Du ser säkert ut att vara mottaglig för smaklösa inviter.

  Men vad har det med min fråga om medlemskap i den aktuella klubben att göra?

  Du får en sista chans att övertyga mig om att du är medlem. När fick du senast ett medlemsbrev därifrån och vad innehöll det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *