Min dag på Uppsala Garnison med finansmarknadsministern

Det var vårstämma för Kristdemokraterna och Jonas Segersam bjöd in mig.
 Jonas såg fram emot att få träffa mig live för han har då bara sett mig genom att följa bloggen. Han hade ansvar för ekonomin under denna dag.
 Man fick visa upp legitimation innan man fick köra in med sin bil. Strax utanför såg jag Jonas och jag kännde direkt igen honom då jag brukar följa hans blogg.
 finansmarknadsminister Mats Odell, Mikael Oscarsson som är riksdagsledamot för KD.
 Ella Bohlin toppkandidat på EP valsedeln för Kristendemokraterna hade snygga skor. Eftersom jag är modebloggare så vill jag givetvis ta kort på dem.
 Mikael Oscarsson som är riksdagsledamot fick jag ta bilder av när mötet var slut. När jag gick ut i media och berättade att jag var Kristdemokrat fick jag en mail av Jonas. Samma mail skickades till Mikael.

Det bjöds på smörgåstårta och till bords fick jag:
Martin Wisell arbetar som politiskt sakkunnig på Kristdemokraternas riksdagskansli.
Mikael Oscarsson Riksdagsledamot
Petra Oscarsson som är hudvårdskonsult inom Mary Kay och fru till Mikael. Jag blev chockad när Mikael presenterade henne som sin fru då ålderskillnaden såg enorm ut. Hon borde skylla sin ungdom på sina skönhetsprodukter från Mary Kay. Jag kommer att träffa henne nästa vecka för andra ärenden.
 Mikael och Petra Oscarsson
 Martin Wisell
  Gustav och Elisabeth von Essen. Elisabeth hade ont i tanden och fick citodon av mig för sin tandvärk. Tyvärr så hjälper endast citodon vid tandvärk alla andra värktabletter kan slänga sig i väggen.

Gustaf Fredrik Wilhelm von Essen, är en svensk friherre, politiker (kristdemokrat) samt kommunalråd i Uppsala kommun.

5 svar på ”Min dag på Uppsala Garnison med finansmarknadsministern”

  1. Gud vilka snygga skor ! Kan du inte fråga var hon har köpt dom någonstans. Hälsa henne samtidigt att det är bara riktigt tuffa kvinnliga kvinnor som mitt på "ljusan dagen" (vågar) går i högklackade skor. Hon får min röst !

    Partiet för – Fram För Mer Kvinnlighet i Samhället

  2. Gud vilka snygga skor ! Kan du inte fråga var hon har köpt dom någonstans. Hälsa henne samtidigt att det är bara riktigt tuffa kvinnliga kvinnor som mitt på "ljusan dagen" (vågar) går i högklackade skor. Hon får min röst !

    Partiet för – Fram För Mer Kvinnlighet i Samhället

  3. Det är ju så uppenbart att det är Ärtiginnan själv som skriver sina snälla kommentarer. Haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *