Butiken Fashionista effecct Uppsala AB

Butiken Fashionista drivs av tre tjejer Lotta Alfvén, Soraya Lundqvist och Eva Brännvall. Det var som att komma till Grönkulla när man steg in i butiken. För er som inte känner till Grönkulla jag kan påminna er om Anne of greengables (Anne på Grönkulla). Som barn älskade jag den filmen så mycket att mitt namn Anton byttes till Anne pga av den filmen.
 De har märken som Stills, Avoca, TiMo, Cream, Kaffe och Pirum. Butiken har även en egen blogg som heter Rosendalsgård.
 Detta är deras söta kök där man kan finna fynd.

 En av butiksinnehavarna var väldigt hjälpsam och jag fick göra hur jag ville bara jag fick bra bilder till bloggen. Hon hjälpte mig att flytta och möblera om så att jag kunde ta bra bilder. Denna klänning hon bär på bilden är designad av en som förut jobbade för J. Lindeberg, berättade hon.

 Den här söta vovven kom fram till mig och smekte sig mot mig som om han vore en katt. När jag först såg hunden förstod jag inte att det var en hund. Jag trodde att det var en pälsmössa som låg på golvet. Han hade en tjock mage som ni ser på bilden. Jag har aldrig lekt med en sötare hund än honom. Han vaktar butiken nåde den som försöker stjäla något.

11 svar på ”Butiken Fashionista effecct Uppsala AB”

  1. vad är det där för söt vovvvveeeeee……han e ju tjock, så söt gud jag vill krama ihjäl honom

  2. Satt och kolla efter en bloggadress,då hittade jag en utmaning från dig jag missat,och du har tydligen mer komentarer än mig skriver du om det nu betyder så mycket vem som har mest så har jag över 200 som syns i bloggen nu,du verkar ha ca 45,och det var som det var,ha en bra kväll o kram.

  3. Snälla varför ser du alltid ut som en korkad brud på alla dina bilder? Du försöker framstå smart hela tiden. Håll en bättre hållning till att börja med.

  4. Trevligt att du besökte fashionista / effecct,synd att vi inte alla var där och fick träffa dig. Visst är det som Grönkulla på Rosendal!! Med hästar hund och fåglar runt om oss så blir stämningen ännu mer "på landet" …

  5. Snälla Adam!

    Nu får du sluta och tjata ! Du låter som en KÄRRING ! har du kollat hur du ser ut i spegeln själv på sistone…???? Du kanske ser ut som om du blivit överkörd av en traktor.

    Du förstår, vissa människor är bara vackra, är bara smarta. Sorry, inget du kan göra något åt..

  6. Snälla Lotta jag får väl klaga hur mycket jag vill på bruden med stora pattarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *