På kvällen ska jag på persisk fest & Riddarhuset

Var festen håller hus kan jag i förväg inte avslöja pga av att jag inte vill ha objudna Gevalia gäster omkring mig. Ni vet väl hur Gevalias reklam fungerar? När du får oväntad besök ska du bjuda på Gevalias kaffe.

Empan retar sig på att jag har bevis för hur det gick till när jag blev adlad. För er som undrar så är det inte i Riddarhuset jag befann mig i utan det var på ett kontor i finare delarna av Uppsala, där företagarna samlas i en sluten krets.

 Det här är bloggaren Elisabeth som inte kunde uttala sitt namn när hon var barn. Hon kallade sig för bessibus. Hon praktiserar på Åsa O Mode på Brantingstorg. Går 2:a året på stylist linjen, linnéskolan i uppsala. där får vi lära oss allt om smink, naglar, kläder färger o håruppsättningar o mkt mer.

2 svar på ”På kvällen ska jag på persisk fest & Riddarhuset”

  1. hej vännen!

    jag undrar om du äger några svarta stövlar som jag skulle kunna få låna av dig idag. 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *