Heby är som en liten spökstad (läs om vita damen i fönstret)

spökstad (läs om vita damen i fönstret)

Jag körd vilse och hamnade i Enköping fast jag bara skulle till Heby. Jag frågade efter vägen på OK. Kvinnan i kassan frågade vilket håll jag kom i från. Jag svarade att jag inte visste vilket håll jag kom i från och då skrattade alla som stod i kö. Jag hade lust och vända mig om och skrika “SER NI INTE VEM DET ÄR NI SKRATTAR ÅT, DET ÄR JAG HERTIGINNAN”

 Åbagarn café och butik tel: 0224-30016
 Detta är Lustgårdens Café och diversehandel det är två hus som sitter ihop. Den ena sidan som ni ser har en stor ingång är Caféet och den med fönstert är prylbod. Observera porslindockan som vrider på nacken och titta efter folk som går förbi fönstret.

 OBS! När jag förstorade bilden såg jag till min fasa att det stod en vit dam som tittade på mig medan jag fotograferade. Jag lovar er att hon inte stod där medan jag fotograferade för jag tittade riktigt noga. Jag ville ju gå in men det var stängt och mörkt. Jag stod utanför detta fönster och tog kort då stod ingen där. Nu får jag kalla kårar när jag tittar närmare på vad jag egentligen har varit med om.

6 svar på ”Heby är som en liten spökstad (läs om vita damen i fönstret)”

  1. hörru, jag är tillbaka. jag har värmt upp min mun, som ska fladdra av snack imorn. Jag har läkartid på morgonen. Ska vi ses runt kl 10?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *