Fredrik Kempe är den som sjunger operasången Vincero bäst & att kunna förlåta

Folk som säger sårande saker är medvetna om att de sårar. Varför ska jag behöva tala om att orden sårar när det t.o.m är meningen att träffa mig i hjärtat med sina ord?
Det finns vissa saker jag aldrig förlåter hos människor. Jag har en barndomsvän jag aldrig förlåter för det hon har sagt till mig. Många gånger saknar jag henne och kan inte förstå att vi har gått skilda vägar för alltid. Hon har närmat sig mig flera gånger och jag ger henne bara kalla handen.

Det finns vissa saker man aldrig säger till en människa. Det finns saker som man bör frukta här i livet och det är hur Gud kan vända på ditt liv redan i morgon och utan att du vet ordet har du en börda framför dig som tar flera år att reda ut. Jag har inte kvar de bördan längre men ärren blir för alltid kvar.

Denna barndomsvän gjorde allt i sin makt för att strö salt i mitt sår. Hon lyckades och lyckades även bli av med mig som vän för alltid. Det som sårade mig var inte hennes ord utan hennes skadeglädje.

7 svar på ”Fredrik Kempe är den som sjunger operasången Vincero bäst & att kunna förlåta”

 1. Till J

  Jag har förlåtit, men jag vill inte ha in personen in i mitt liv i gen. Ordet förlåta har flera betydleser det är inte svart eller vitt. Det finns många gråa zoner.

 2. Hon är fullt allvarlig om att hon är på riktigt. Det är bara att hålla käft som alla andra innan dig har gjort.

 3. Det är så lätt att såra, och det är inte alltid det räcker med att säga förlåt.

  Det bästa är ju att försöka ta lärdom av sådana saker, och det vet ju jag att du gjort.

  Du har blivit utmanad av mig! Kolla i min blogg så får du se.

  Kram!

 4. Vad gjorde hon då för att såra dig så djupt? Kokade hon riset för länge eller? he-he-h-ehe

  Erkänn nu att du saknat mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *