Karlstad fick besök av Uppsalas mode blogg

Uppsalas största mode blogg

Inne på Gallerian mitt i City fick jag gå upp på scenen för att ta kort. Flera trappor upp stod andra människor och fotade mig. De trodde väl att jag var en utländsk kändis eftersom fotografen var på plats för att plåta mig som mode blogg. En mode blogg ska vara uppdaterad.

Det gick så bra till en början men efter ett tag blev uppmärksamheten så stor att jag ville att fotografen skulle skynda på. Flera personer hälsade på mig som om de kännde igen mig. Jag undrar om jag har en dubbelgångare i Karlstad eller om det är som det alltid brukar vara, att de känner igen mig som största mode blogg från Uppsala.

5 svar på ”Karlstad fick besök av Uppsalas mode blogg”

  1. haha men hörrö ser ju inte direkt ut som att det var så mycket folk som "beundrade" dig. Dom få människor som är där kollar ju inte ens åt ditt hål..

    Du måste lära dig att ljuga bättre eftersom du antagligen inte kommer sluta ljuga iaf. Ska man göra de så ska man göra det bra för fan.

  2. Sååååå liten stad är inte Karlstad… om man får lägga sig i… men klart folk tittar om de fotar en person de e väl ändå itne så vanligt i Karlstad… //Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *