I dag ska jag möta Katrine som gör borgarspelet

Jag ska ju bli Uppsalas borgmästare har jag bestämt mig för. Jag ska även träffa mediafolk som vill lansera mitt namn ännu större. Jag vet inte om jag vågar bli så stor som de vill att jag blir.

Vart jag än går så är det någon som känner igen mig eller har hört talas om mig som Hertiginnan. Privatlivet tar enorm stryk av offentligheten. Vilken restaurang jag än besöker måste jag tänka på att inte säga saker som får folk att börja dra öronen åt sig.

Folk lyssnar och jag har inte varit medveten om det. Det fanns folk som lyssnade och gick hem och öppnade en blogg i mitt namn fast parodi.

7 svar på ”I dag ska jag möta Katrine som gör borgarspelet”

 1. Jag vet heller inte om jag vågar bli större. Vart jag än går så pekar folk och viskar, bara för att min bror är världskänd. Mitt privatliv har blivit otroligt jobbigt – men jag träffar ändå mediafolk som kan skriva om mig, för mitt ego att själv bli stor är större än att folk känner igen mig.

 2. Hej,

  läser din blogg så ofta jag kan. Du berör verkligen, det gillar jag.

  Har en fråga, kanske lite privat. Men vore intressant om du gav en ledtråd på bloggen hur mkt pengar du har, kan tänka mig att du ligger i topp i Uppsala. Du har ju trots allt ett aldelsnamn.

  Ha en jättebra dag och fortsätt skriva!

  //Hawaii

 3. Hej Anne! Jag har läst din blogg enda sen jag själv började blogga, och vi har även snackat en del tidigare. Men men, skrev ett inlägg om dig nyss i min blogg, kika gärna in och läs. Ha en fortsatt trevlig kväll!

 4. Snart kör vi en UC till….hehe….kan tänka mig F-kassan elller SOCIALEN knappast höjt årsinkomsten….Du är lika dum i huvudet som vanligt. NO CHANGE!!!!!! kul se dig, visa tänderna och le….eller har du inga???????? Härtigvagina. Förresten hälsa Supjuristen att hon måste banta, måste ju ha ökat en 10 kg sen sist. Ha en härlig helg nu, rensa kaninburarna!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *