Jag agerade livvakt åt Partiledaren Göran Hägglund

Han höll tal på Pingstkyrkan och min fotograf reagerade direkt på att det lät som om han var emot homosexuellas äktenskap. Jag vet inte var min fotograf fick detta i från och ville helst att han skulle hålla tyst om sina åsikter, då jag själv är kristendemokrat.

  Här står jag längst fram och tittar ut mot publiken. Jag ville se om jag skulle känna igen ansikten från Livets ord. Jag kände igen en tv personlighet som var nyhetsranakare på tv. Flera journalister och fotografer tog bilder och jag poserade så bäst jag kunde. Jag var ju den som syntes mest hela tiden.

 Denna bild tog jag själv. Jag kände mig som en duktig fotograf när jag tog bilden.
 Detta är mötesvärden som släppte in mig och min fotograf tidigare under dagen. Han heter Krille Andersson.
 Här står jag mitt i publiken medan folk håller tal. Göran stannade till mitt i sitt tal när han såg mig,

14 svar på ”Jag agerade livvakt åt Partiledaren Göran Hägglund”

 1. HAHAHAHAHAHAHA!!!

  "…lät som om han var emot homosexuellas äktenskap.." eh, ja kristdemokraterna är väl just det. "Smart" fotograf, hahah

  "…längst fram och tittar ut mot publiken." VARFÖR?! om någon tittade på dig då måste det ha varit för att de undrade vilken idiot som stod upp, när alla andra satt.

  "Göran stannade till mitt i sitt tal när han såg mig" Herregud, det är ju synd om dig, fast jag antar att du kanske mår bra i din lilla fantasivärld ändå..?

  OCH än en gång: Partiet stavas inte Kristendemokraterna utan KRISTDEMOKRATERNA.

 2. HAHAHAHAHA! Du är ju såååå pinsam människa! Klart som fan Göran tittade på dig när du stod där som det miffot du är! Går liksom inte att undvika att glo på folk som inte kan sociala koder!!! X-D

  Måste fråga: har du Asperger? 🙂

 3. usch, jag gillar inte göran hägglund. visst, han får tycka att homosexualitet är dumt osv även om jag tycker att det är helt absurt att vara emot det, men just hans sätt att uttala sig på ibland, det är det jag inte gillar med honom.

  ta hand om dig

  kram

 4. Catya ! länka till din blogg är du snäll. Så fler få läsa om ditt perversa levende !

  Har du blivit beroende av denna blogg ? isf inte konstigt alls=)

 5. Jag måste bara fråga: Vad är det som är så speciellt med att träffa Göran Hägglund?

  Jag känner honom privat och han är en helt vanlig människa…

  Nästa gång jag träffar honom så ska jag fråga om han vet vem du är och om han som du skriver "stannade till i sitt tal när han såg dig"…

 6. OJ vad konstigt att det verkade som om att Göran från KRISTdemokraterna var emot homosexuella äktenskap. Är du också emot det?

 7. zkritt: Ja gör det!!!!! Snälla snälla! Blir intressant att se hur "hertiginnan" bemöter det. Hon kommer väl dra till med att han inte vågar erkänna att han "stannade till mitt i sitt tal" när han såg henne, eller någon annan lustig bortförklaring..hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *