Uppsalatidningen

 

Det står följande i tidningen:
Mäktigast i Uppsala
Ulf Ekman, Cecilia Fors och Anne von Porat, Vad har en religiös ledare, en moderat politiker och en excentrisk bloggare gemensamt? Trion framröstades till mäktigaste i stan när Uppsalatidningen genomförde en läsaromröstning i februari.

Tidningen är från Fredagen den 9 Januari.

Mitt namn är historisk för Uppsala år 2008, slå detta om ni kan.

Ni kan läsa vidare här på sidan 4 i Uppsalatidningen.se

Snart ska jag intervjuas i SKTF tidningen för BIF (blogg i Fokus en förening för dig som bloggar). Jag har många intervjuer som ska bokas in då mitt namn är stort och ett varumärke som snart ska patenteras.

6 svar på ”Uppsalatidningen”

  1. Svar:

    Jag behover inte uppdatera min blogg heller. Min blogg ar endast till for mina narmsta vanner och min familj, da dom vill veta vad som pagar nu nar jag flyttat utomlands.

    Darav har jag inga bilder heller. Jag har inget behov av att visa upp mig, och inte heller vill jag lagga ut bilder pa mig och min familj som vem som helst kan se. Jag har inte samma behov av bekraftelse som du har.

    Min man tycker att jag ar snygg, och jag ar nojd med hur jag ser ut, det racker for mig.

  2. Du skrev i en kommentar innan "Du borde ha fler bilder.". Som svar pa att du tyckte sa sa skrev jag vad jag tyckte. Varfor far inte jag skriva vad jag tycker nar du skriver vad du tycker? Det ar inga pahopp nar det ar fakta. Jag har aldrig pastatt att du ar ful, inte nagon gang. Aven om jag nu skulle tycka det sa har jag inte behovet just nu av att beratta det for dig.

    Du vill ju ha bekraftelse. Det kan du inte hymla om. Jag ser inget direkt fel i det i och for sig, for vem vill egentligen inte ha det? Det ar bara det att jag har inte det behovet av att soka den bekraftelsen online sasom du gor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *