Master Kebab på Saluhallen Hötorget

  Känner ni igen ligisten bakom mig, som också gillar Master Kebab? Jag upptäckte i efterhand att han också var där för att äta kebab. Den som tar bilden är en kille som jobbar på Master Kebab. De har Sveriges godaste kebab tycker jag. Det enda som fattas hos dem är den traditionella vita kebabsåsen.

Se hela bilden Ledtråd om vem som står bakom mig: Libanes, heter Fares Fares och har varit med kalkonfilmen Leo och Jalla Jalla. Filmen Leo innehåller endast onödigt mycket våld. Filmen handlar i stort sätt om ingenting. Tjejen som sitter i bilen längst bak är sångerskan Laleh.

5 svar på ”Master Kebab på Saluhallen Hötorget”

 1. JAG VAR OCKSÅ I STOCKHOLM I DAG

  HADE DU SAGT TILL MIG HADE JAG MÖTT UPP DIG

  JAG ÄR ETT STORT FAN AV DIG

 2. Hej, det är din ledstjärna i livet som kommer med lite värdefulla tips, råd och tillrättavisningar som vanligt.

  Tips 1. Använd dig inte av samma ord hela tiden, de blir lite hackspettvarning, att skriva 5 meningar som innehåller ordet "kebab" i följd är inte en höjdare.

  Tips 2. Om Man ska ge en "ledtråd" så innebär det att man skriver något som kan leda den som läser till svaret man söker. En ledtråd är inte att avslöja svaret.

  Tips 3. För mycket kebab kan resultera i fetma.

  Puss hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *