DennisM tycker att bloggvärlden vore tråkig utan mig (Hertiginnan)

Jag har fått frågan om DennisM är min brorsson via mail. Jag kan svara på frågan i bloggen. Jag har en brorson som heter Dennis men han har inte fått sin pappas efternamn som börjar på M, annars hade han också hetat DennisM. Han har sin mors efternamn dvs Bergstedt, så hans namn blir DennizS.

Det är lika år mellan mig och mina brorsbarn som mellan mig och min bror. Därför är mina brorsbarn ganska så stora. Tur det för man kan umgås på ett helt annat sätt.

Ni kan läsa vidare om (Dennis Maglic) DennisM och vilka bloggar han läser här i en invtervju.

Jag får många frågor via mail och jag kan inte skicka alla svar utan jag kommer att lägga ut era frågor på bloggen. Det är lättare om ni lämnar kommentar för jag får ca 20-30 frågor per dag via mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *