Steg för steg när konstnär målade av mig


 
 I Kista Gallerian blev jag stoppad av en konstnär som ville måla av mig. Här kan ni se inlägget som jag skrev för ett tag sedan.

 

9 svar på ”Steg för steg när konstnär målade av mig”

 1. Men det dar ser ju ut som ett daligt Photoshop jobb ju 😛

  Men tillat mig ha fel, detta ar i sarklass den mest underhallande bloggen jag nagonsin last. Och det ar inte for att du ar smart eller bra pa nagot satt och vis, utan for att du ar latt efterbliven och sitter pa hoga hastar. Underbart! Hit kommer jag komma fler ganger.. 😀

 2. Kolsyran har du aldrig i ditt liv sett en porträtt? Vad är det för konstigt med att någon målar av dig. Jag har även blivit ritad av en konstnär som heter Gamil Gabra som är värd 3000 kr. Jag kommer att lägga upp den också i bloggen mot kvällen.

 3. Ja ja kanske denna bild är från photofunia men hur ska jag få tag på den konstnären nu hade du tänkt dig? Det är klart att jag lånar en bild.

 4. mmhm! o bilden me "boken om dig" då..du verkar va lite av en stammis på photofunia 🙂

  o hertiginna titeln kan du stoppa upp i din stora röv som så väl passar din "smala midja" hahahah. o gå en svenska kurs oxå. lr stick tillbaka till turkiet. puss puss!

 5. Tror du verkligen att det finns folk som tror på dina lögner?

  ..och btw, om målningen hade varit äkta så hade den varit sjukt B-igt gjord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *