Två nyårsfester väntar mig

 Korsetten är från H&M
 
 Min stora passion här i livet är godis & parfym som jag samlar på. Men jag samlar bara på bröstsocker och gammaldags godis. Jag har över 500 parfymer och hade en utställning på ett bibliotek vintern 2000 i Norrland med mitt konstverk och parfymer radade efter varandra. De var inlåsta i glasdörrar för besökarna. Jag var med Franska Alliansen och Styrelsemedlem av Kristdemokraterna i Norrland också. Franska Alliansen blev jag värvad av min franskalärare då hon tyckte att jag var duktig på franska.
Jag har två nyårsfester som väntar på mig men jag ska höra mig för hur mina vänner ska göra.

Bästa sökorden på google denna vecka:
Hertiginnan blir portad på Stureplan
Hertiginnan mytoman
Hertiginnan AB Stora blogg priset
Grevinnan Anne von Porat rosengård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *