Mediumet Marica fick en deja vu när hon tittade på Benny Rosenqvist bild

Ni kan gå in här och se bilderna av Marica och Benny. Den bilden längst ner har jag tagit på dem och det är den bilden som har givit Marica en deja vu upplevelse. Alltså var det redan meningen att jag skulle dit och ta bilder på dem för att man har redan i en bok som heter “livets bok” skrivit precis hur man ska leva sitt liv. Då och då kommer man i håg vissa saker och kallar dem för deja vu.

Alla barn upp till 8 års åldern är mediala. När man fyllter 8 kommer en ande och trycker på ens tredje öga som sitter mellan ens ögon och gör att man glömmer allt man såg och hörde innan. Benny sa att den ande har glömt att trycka på hans tredje öga därför är han medial.

Daners place vill inte ännu avslöja vad Niklas menade i sitt inlägg om mig. Jag och mina besökare väntar med spänning. Hoppas verkligen för dessa killars skull att det finns något spännande annars vet jag två killar som kommer att åka på rejält stryk.

3 svar på ”Mediumet Marica fick en deja vu när hon tittade på Benny Rosenqvist bild”

  1. Daners killarna driver bara med dig. Strunta i dem för de sitter säkert och skrattar åt dig nu.

    Du är verkligen en kvinna man drömmer om.

    När får vi se hela dig?

  2. Jag vill inte hänga ut henne men hon e enormt negativ och kastar skit på ALLT å alla å tål ingen kritik…. de e lite lika de som ger sig på dig å hon… ha ha ha… ;-D

    Ja visst e ja söt ha ha ha //Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *