Min kväll med Benny Rosenqvist

 Benny var en mycket varm personlighet och inte alls svår att närma sig. Han gav mig bra råd för livet men jag orkar nog inte följa dem än. Jag behöver mogna i min roll innan jag orkar ta tag i det hela och ta ansvar. Jag har sökt genvägar för att nå mitt mål. Det finns inga genvägar fick jag höra i kväll.

Jag ställde min fråga till honom inför en hel publik med 100 människor. Det är inte alls lätt att blotta sig inför så mycket folk. Tur att ingen bloggare, släkting eller annat skumt fanns på plats. De flesta var från Ananda och de flesta där känner mig personligen.
 Detta är Katarina D´agnan som tillhör den adliga släkten Agnan från Frankrike. Hon är född i Polen.
 Marica Eriksson som numera har en egen blogg
 Maria Therese Agerhill Bohman som är diplomerad medium av självaste Tv kändisen Terry Evans. Hon har varit min lärare under ett års tid på medial utvecklingskurs.
 Hertiginnan med rätt att visa magen mitt i vintern. Ska ni ha en enkel topp se till att er mage syns helst om ni har lika smal midja som jag har.

6 svar på ”Min kväll med Benny Rosenqvist”

 1. haha "Ska ni ha en enkel topp se till att er mage syns helst om ni har lika smal midja som jag har"

  Du driver va?

 2. smal midja? hahahaha vilket skämt. asså förlåt men, kan du inte bara inse att du inte är smal!! de är fan skrattretande. och nej, jag är inte avundjuk eller liknande på dig så det behöver du inte försvara dig med.

 3. Smaken är delad….finns faktiskt dom som har mer kvinnliga, runda, vackra former. Härligt att du klär dig snyggt, sexigt och fin är du i korta kjolar.

 4. Hej Hertiginnan!

  Har du nått tips på nån som är duktig att spå/sia via telefon.

  Då jag själv jobbar som medium så är jag lite svår att komma in på.

  Beställde tid hos Benny för drygt ett år sen men kom inte iväg då, tyvärr.

  Annars är ju ansikte mot ansikte klart bäst.

  Men då jag bor uppe i vårt avlånga rike, så är jag begränsad till en telfonsittning.

  Som sagt, har du ngt tips?

  Tack för en trevlig blogg… du är kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *